Description
Czy próbowaliście kiedyś zrazów po warszawsku, śledzia po kaszubsku czy warmińskich pierożków zwanych dzyndzałkami? Dzięki tej książce nie tylko poznacie bogactwo kulinarne różnych regionów Polski, ale także ich największe atrakcje turystyczne. Warto pamiętać, że kuchnia regionalna to kuchnia zdrowa, ekologiczna, oparta na produktach sezonowych, dostępnych przede wszystkim u lokalnych dostawców.Powyższy opis pochodzi od wydawcy.Autorskie książki kucharskie, przepisy na wyśmienite ciasta, dania wegetariańskie czy kuchnia z niemal całego świata – to wszystko znajdziesz na molemole.com. A jeśli chcesz zadbać o swoje ciało, zdrowo się odżywiać albo poświęcić kuchni zero waste – to w naszej bogatej ofercie na pewno znajdziesz coś dla siebie!Mole Mole to nowe, wyjątkowe miejsce na księgarskiej mapie Polski. To nowoczesne, przytulne małe księgarnie oraz sklep internetowy, przyjazne pasjonatom czytania, wielbicielom dobrej książki i literatury, ceniącym sobie wybór i przyjazne, nieśpieszne zakupy. W naszych księgarniach znajdziecie wyselekcjonowaną ofertę tytułów a na molemole.com możecie buszować wśród dziesiątek tysięcy pozycji książkowych. Nasz bogaty księgozbiór to moc inspiracji i publikacje z niemalże wszystkich dziedzin!
Kulinaria
księżycowe miasto tom 3, empik samsung s8, calvin klein sheer beauty, łowcy głów książka, malowanie po numerach piwonie, misiek 2m, johnny poszedł na wojnę książka, die lit, przepiśnik interdruk
yyyyy