Description
Beata i Igor. Gotują, tworzą przepisy, stylizują i fotografują od ponad 15 lat. Przez ten czas wymyślili, przetestowali, sfotografowali i opublikowali ponad 5 tysięcy przepisów kulinarnych. Autorzy rubryki W dobrej formie w miesięczniku Moje Gotowanie poświęconej życiu w stylu fit. Przez kilka lat współtworzyli działy kulinarne w Dobrych Radach, Olivii i miesięczniku Moje Smaki Życia. Autorzy strony praktykulinarni.com i popularnego profilu na Instagramie. Czy żyjąc w ciągłym pośpiechu, można się zdrowo odżywiać? Czy można ugotować smacznie, nie spędzając połowy dnia w kuchni? I czy da się skomponować wartościowe posiłki z prostych oraz łatwo dostępnych składników? Tak! Gotujemy razem od śniadania do kolacji, w duchu diety fleksitariańskiej (jednej z najlepszych i najzdrowszych!), bez specjalnego przygotowania i wyszukanych zakupów. Oprócz śniadań, obiadów i kolacji znajdziecie tu też pomysły na desery, dodatki, sosy, przekąski. Zrobienie dania, czyli przygotowanie i obróbka termiczna (to się robi samo, trzeba od czasu do czasu rzucić okiem i zamieszać) zajmuje nie dłużej niż 45 minut. Przy czym pierwszy etap, który angażuje was całkowicie, to maksymalnie 15 minut. Reszta po stronie kuchenki i piekarnika.
Zdrowie i diety
joe dassin, brian presley, a tam cicho być książka, kartka 3d, na skraju załamania książka, książka o obozach koncentracyjnych, avocado smash gra, prawdziwa księga południowego kwiatu, the maze, kizo – disney, czerwony lotos, haikyuu tom 1
yyyyy